keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Veronpalautukset

11.12. tilille napsahtaa palautuksia 923€!!! Miksi sitä on aina niin innoissaan rahasta joka kuuluu minulle ja jota vain olen lainannut valtiolle? :D En tiedä, mutta siisti fiilis kun tulee kerralla vähän isompi potti.

Ja mihinkä tuo raha sitten on tarkoitettu? No puskuriinpa tietenkin. Tai tarkemmin ottaen 900€ menee puskuriin ja 23€ menee laskutilille. Eli oikeastaan olen todella innoissani rahasta, joka vain kulkee nopeasti käyttötilini kautta jemmaan. Vanha minä olisi jo etsinyt valmiiksi ostoskorillisen rompetta jota ostaa koko rahalla. Pitkälle ollaan vuoden aikana tultu.

Jos luoja vain suo, tuolloin on puskurissa 2 230€ kasassa ja enää 570€ matkaa vuoden tavoitteeseen. Sormet ristiin ettei tässä vajaassa kahdessa viikossa tule mitään ylläreitä!

10 kommenttia:

 1. Vaude, ihan mukava summa! Mä saan tänä vuonna vähän päälle 300 euroa ja se on jo kohdistettu muutamaan hankintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarkoituksella tein viime vuonna aika kovalla veroprossalla duunia koska jotenkin nämä palautukset ovat aina niin kiva "yllätys" :D Niin vaivaton ja helppo tapa säästää.

   Poista
 2. Ymmärrän täysin tuon fiiliksen, kun on innoissaan rahoista jotka on omia ja joita ei edes käytä. :D Itsellenihän veronpalautusta tulee 1500euroa, eikä ne tule edes käymään mun tilillä vaan menevät suoraan ulosottoon. Silti oon aivan mielissään siitä, kun tiedä että ensi kuussa ulosoto lyhenee tooosi paljon. Jeee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin saat palautuksia! Ihan varmasti motivoivaa nähdä kun velat sulaa kertaheitolla noin suuren summan. :)

   Poista
 3. Hyvä, rahat suoraan säästöön ja kenties jopa sijoituksiin, tuottamaan sinulle uutta pääomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Saa taas kunnon motivaatiopiikin kun varallisuus kasvaa kerralla noin monta sataa :)

   Poista
 4. Wau, ihanan paljon palautuksia sulle tulee! Ja hienoa että laitat ne suoraan jemmatilille! Mä sain vähäsen mätkyjä, onneksi osasin jo laskeskella että miinuksen puolelle menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ne mätkytkään mitään, kun tietää etukäteen ja osaa varautua. Jotkut on sitä mieltä että on jopa järkevämpää ennemminkin lainata valtiolta ja maksaa sitten mätkyjä kuin antaa itse valtiolle lainaa ja ottaa palautuksina takaisin.

   Poista
 5. Fiksu suunnitelma rahoille ja hyvässä mallissa on puskuri!

  Minäkin olen vuosia jo saanut palautuksia, kun olen maksanut isoa veroprosenttia. Nyt tänävuonna olen pyrkinyt pitämään veroprosentin pienenä, mutta kotitalousvähennyksen vuoksi taitaa ensivuonna tulla palautuksia jokatapaiuksessa.

  Vaikka se on omaa rahaa, niin sellainen pakkosäästö on joskus ollut erittäin toimiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja veronpalautusten ajankohta on aina myös hyvin osuva, saa kaikki jouluostokset hoidettua ilman hampaiden kiristelyä. Jotenkin jää jopa hieman harmittamaan kun tämä systeemi jää pois. :(

   Poista