lauantai 8. joulukuuta 2018

Lunastin rahastoja

... niitä isokuluisia OP:n ikivanhoja rahastoja, jotka ovat junnanneet jo vuosia suht saman arvoisina. Kolmen rahaston yhteisarvo näytti olevan tänään 1942€, ja arvion mukaan tuo summa näkyy ASP-tilillä 11.12. 

Ja huom! Kyse ei ole siitä että minua pelottaisi tämä pieni turbulenssi kursseissa. Ehei, olen innoissani että saan ostettua Nordnetin ja Seligsonin kautta alennusmyynnistä rahasto-osuuksia! Kyse on siitä että olen miettinyt jo jonkin aikaa miten hyödyntäisin nuo rahastot joiden kulut syövät tuotot ja koska asuntoasiat saattavat tulla ajankohtaisiksi ensi vuonna, päätin tankata asuntosäästötiliä tuolla summalla. Näin ollen vuoden loppuun mennessä ASPissa on kuin onkin 15 000€.

Nyt on jotenkin huojentunut olo, sain viimein nuo rahat hyötykäyttöön. Ja plussallekin jäin, sillä oman pääoman määrä noissa oli 1500e ja tuottoa siis 492e. Tämä kaikki noin 18 vuoden aikana :D

2 kommenttia:

  1. Moikka! Nopea kysymys: maksoiko lunastaminen? Vai saitko jotenkin kätevästi siirrettyä eurot ASP-tilillesi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunastaminen ei maksanut mitään. OP:n sivuilta sain valittua että rahat menee suoraan ASP-tilille, sillä se on myös Osuuspankissa.

      Poista