tiistai 10. syyskuuta 2019

Paljon on vettä virrannut

Pienen tauon jälkeen on aika herätellä blogia henkiin.

On tapahtunut ihan älyttömän paljon isoja asioita niin muussa elämässä kuin taloudenkin suhteen.

1. Olen eronnut
2. Olen ostanut ensiasunnon
3. Olen hankkinut koiran
4. Tulen lähiaikoina hankkimaan auton
5. Olen hankkinut tulevaan asuntooni koko irtaimiston, sillä valmiina minulla on ollut vain vaatteet, yksi lipasto ja astiat

Tämä kaikki on tapahtunut 5 kuukauden sisällä.

Tärkein kaikista on se, että olen onnellinen. Elämänilo on palannut minuun vähä vähältä, ja nyt fiilis on jo varsin hyvä.

Avaan hankintojani ja rahatilannetta vielä tarkemmin seuraavien postausten myötä, mutta olennaista lienee se että kulutusluottoja minulla ei ole, eikä myöskään luottokorttivelkaa. Hankintoja täytyy vielä tehdä, mutta ison puskurin ansiosta se ei ole mikään ongelma ja kaiken tämän muuttorumban jälkeenkin puskuriin jää ihan kohtuullinen summa rahaa. (Edullisen) auton saan hankittua käteisellä, joten sitäkään varten en tarvitse lisärahoitusta.

Kaikki on siis paremmin kuin hyvin!

8 kommenttia:

 1. Ihanaa, että voit hyvin ja oot onnellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista koska olisi ollut näin helppo hengittää kuin nyt :) Asiat ovat loksahdelleet paikoilleen.

   Poista
 2. Kaikista muutoksista huolimatta elämä hymyilee siis edelleen myös taloudellisesti, ja se jos mikä on hyvä saavutus :) Kiva kun palaat taas kirjoittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että joku on vielä linjoilla näitä tekstejä lukemassa! :D

   Puskuri tässä on toki sulanut aika hyvin hankintoja tehdessä, mutta niin kauan kun ei ole "huonoja lainoja" rasittamassa niin koen että kaikki on varsin hyvin.

   Poista
 3. Kun yhden oven sulkee, toinen aukeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ihan totta. Onneksi uskalsin oven sulkea, sillä maailma on avautunut ihan uudella tavalla jo tässä muutamassa kuukaudessa.

   Poista
 4. Hei,
  Onpa kiva, että olet takaisin blogimaailmassa. Postauksiasi on ollut niin inspiroivaa lukea. Terveisin virkamies itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! Mukava olla jonkun inspiraationa :) Kuten näkyy niin ihan vauhtiin tässä bloggaamisessa ei olla vielä päästy, mutta ehkä nyt kun muutto on hoidettu pois alta.

   Poista