keskiviikko 15. toukokuuta 2019

Toukokuun palkka


Toukokuu
Palkka1677
Asuminen
Eläminen-306
Puskuri-330
Rahastot-100
Laskutili-581
Lomatili-100
Lahja-100
Treenit-160
Jää0
Säästämisaste42.93%

No niin, siinäpä sitä sitten taas olisi. Vähän erilainen budjetti kuin aikaisemmin, sillä väliaikaisesti asumiskulut ovat tippuneet nollaan ja samoin elämiseen käytettävää rahaa olen pienentänyt. Näin mennään varmaan jokunen kuukausi, kunnes se oma asunto löytyy.

Laskutilille meni 580e, josta 200e olen varannut kampaajaan, 60e erääseen laskuun ja 20e puhelinlaskuun - laskutilin puskuriin jää 300e. Näin ollen tällä tilillä on 500e kaikkien menojen jälkeen. Emergency fund tavoite 1/2 saavutettu!

Lomatilillä on nyt 500e ja ensi kuun tilissä tuleekin sitten jo lomarahat. Mitään reissua en ole vielä varannut, mutta alustavia suunnitelmia on. Oli äärimmäisen hyvä idea avata erillinen lomatili ja säästää sinne kuukausittain tietty summa. Tällä tyylillä jatkan vastedeskin!

Kesäkuussa pitää tehdä lahjahankinta, johon olen varannut jo tästä palkasta tuon 100e. Lisäksi ostan kohta taas uuden kymppikortin treeneihin, siihen menee 160e. Kaikkien näiden kulujen jälkeen saan Bank Norwegianin puskuriin vielä 331e, joten sielä on tällä hetkellä tarkalleen ottaen 3900,08 euroa (laitoin tänne muuten viime kuun päivärahan + matkakulut 56e).

Säästöprosentti on laskettu ynnäämällä puskuri (330e), rahastot (100e) ja laskutilin puskuri (300e), eli yhteensä säästöön tässä kuussa 730e!

TUHLARI IS BACK IN BUSINESS!

3 kommenttia:

  1. Täytynee kesälonman jälkeen itsekin perustaa autopuskurin lisäksi lomapuskuri. ) Nyt pidän kesä-elokuun taukoa ylimääräisistä uo-suorituksista, koska kesä ja loma ja menot sen mukaiset..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lomapuskuri on kiva :) Kun joka kk siirtää vähän sivuun niin ei tule kerralla kohtuutonta menoerää. Sulla on kyllä tosi hyvin lyhentynyt uo, joten ihan ansaitusti voi höllätä kesäkuukaudet ja nauttia elämästä!

      Poista
  2. Tuohan on hyvä idea avata lomatili ja säästää sinne rahaa. Itsekin yritän säästää rahaa lomamatkaan. Onneksi palkasta ei hirveästi ylimääräistä joudu maksamaan seuraavina kuukausina, joten saa rahaa jemmaan. https://www.aclaurens.fi/palkanlaskenta

    VastaaPoista