tiistai 21. elokuuta 2018

Päivän tunnustus ja tilanne just nyt

Ihan ensiksi totean: satsaus omaan hyvinvointiin on tuottanut hedelmää JO VIIKOSSA ja olo on parempi kuin aikoihin!!

Ja heti perään tunnustus viime viikolta:

Keskiviikkona tuli palkka: kävin ruokakaupassa (isot ostokset mutta ei lihoja)
Torstaina kävin ruokakaupassa. (lihakaupasta grillipihvi + luomumunat)
Lauantaina kävin ruokakaupassa. (vihannestäydennys)
Sunnuntaina ostin ruokaa. (lihat suoraan tilalta)

Mitä helkkaria nyt taas, koko loppuviikko on ollut yhtä ruuan ostamista...

Tilillä on nyt rahaa 353,77 euroa, joista pitää maksaa vielä passikuvat + hakemus = yht. 59e. Eli tilillä on käyttörahaa 294,77e. Pakastimessa on jotain 3,5kg lihaa, lisäksi marjoja ja hedelmiä yllin kyllin. Lisäravinnekaapissa on just nyt kaikkea, mutta ostan varmaan tarjouksella viherjauhetta lisää ensi viikolla (norm. 20e/purkki, tarjouksessa 14e/purkki). Palkkapäivään on 3 viikkoa ja 3 päivää, eli hyvin tässä pärjätään. Menoja on ollut parin viikon aikana enemmän kuin moneen hetkeen, mutta kaikki niistä ovat lisänneet paljon yleistä hyvinvointia, mikä on kyllä ihan mahtavaa!

Jotenkin hyvä fiilis tulevasta syksystä. Energiat katossa ja paljon suunnitelmia.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että voit paremmin :) Tekstisi inspiroi minuakin antamaan ajatuksia viikkotason kuluille.. nyt olen jonkin aikaa vain tehnyt jälkikäteen seurannan ja arjessa tehnyt kauppaostokset ja tankkaukset ym. silloin kun tarvitsee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikkobudjetti on siinä mielessä hankala ettei se oikein anna joustoa yllättäville menoille (siis jos haluaa olla ihan ehdoton budjetin suhteen...). Ei tarvita kuin yksi extrakäynti apteekissa niin on budjetti sekaisin pari viikkoa. :D Samoin jos yhdellä kertaa täydentää kuivakaapit, pakastemarjat, lihat jne niin menee helposti koko viikon budjetti yhteen kauppareissuun. Mutta siitäkin huolimatta yritän pitää kirjaa viikkotasolla!

      Poista