torstai 28. maaliskuuta 2019

Miten sujuu 70€:n ruokaviikot?

No hyvinhän ne, kiitos kysymästä!

Viime viikolla meni lähes tarkalleen kaikki 70€ (joitain kolikoita jäi säästöpossuun) ja tällä viikolla tilanne on se, että eilen tein viikon ekat ruokaostokset ja sinne meni 38e. Jäljellä on siis 32e, joka riittää aivan mainiosti loppuviikoksi.

Tuollaisella vajaalla neljälläkympillä saa Lidlistä ihan jäätävästi ruokaa. Jaksan joka kerta yllättyä kassalla iloisesti! Lisäksi saan jotain mystistä mielihyvää siitä että säästöpossu paisuu kolikoista ihan ennätysvauhtia kun käytän tällä hetkellä pelkkää käteistä rahaa.

Kaikki siis varsin hyvin tällä saralla. Kirjoitusinto on aika jäissä, kun tuntuu että joka kuukausi kohtaan uusia takapakkeja ja vaurastuminen on pelkkä haave vain. Onneksi sentään kevät on tullut vauhdilla, treenit kulkee ja pyörätiet ovat putsattu hiekasta. Pitkän ja tuskaisen talven jälkeen kuiva asfaltti tuntuu super hyvältä pyörän renkaiden alla!

2 kommenttia:

  1. Nuo kuukausittaiset takapakit on ihan pyllystä. :( Mutta jaksaa jaksaa, kyllä se kova työ ja säästäminen palkitsee. Hienoa, että ruokabudjetti pitää ja säästöpossu täyttyy. :) Asfalttia ollut itselläkin ikävä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan yrittää olla kiitollinen myös siitä, että kaikki yllärilaskut on mahdollista maksaa ilman velan ottamista tai puskureihin kajoamista. Onnistumista siis sekin, vaikka vähän laimealta ajoittain tuntuu. :D

      Poista