tiistai 16. helmikuuta 2021

Tavoite emergency fund on v a l m i s !

Tänään Bank Norwegianin säästötilin saldo näytti tonnia. Se tarkoittaa, että tämän vuoden ensimmäinen tavoite on taputeltu, jo näin helmikuussa. Tuntuupa hyvältä!

Hassua, miten paljon pienetkin välitavoitteet ja niiden toteutuminen motivoi jatkamaan. Vaikka tiesin tämän tavoitteen olevan helppo toteuttaa, tuntui silti pieneltä välivoitolta. En muista, koska minulla olisi ollut tonnin puskuri viimeksi?! Nyt on. Feels good.

Seuraava steppi on luottokorttivelan selättäminen. Tavoitteen mukaan se on taputeltu huhtikuussa. Sen jälkeen kuvittelen pystyväni hengittämään hieman rennommin, sillä kyseessä on ainoa "huono" lainani. Ja sitäkin turhempi. Onneksi parin kuukauden puristuksen jälkeen siitä on jäljellä muisto vain.

Kolmas steppi, jota aloin tänään intoilemaan, tapahtuu toivottavasti sitten toukokuussa. Laitoin jo verkkopankin automaattisen maksun valmiiksi, sillä toukokuusta lähtien palkastani siirtyy 400e kuukaudessa Nordnettiin. Voin sitten lähempänä toukokuuta kertoa strategiani kuukausisijoitusten suhteen. Odotan ihan hirveästi, että pääsen kerryttämään taas sijoitusomaisuuttani! Tämä on kuitenkin tauolla siihen asti kunnes tuo helkkarin luottokortti on nollilla..

Onpa kiva fiilis talouden suhteen pitkästä aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti