sunnuntai 21. helmikuuta 2021

Luottokortti ja kuinka se nollataan

Todella haluan toivoa ja uskoa, että nitistän viimeistä kertaa tätä aivan turhaa luottokorttivelkaa. Luottokortilla on kyllä pointtinsa, mutta olen käyttänyt sitä aivan väärin ja turhiin asioihin. Viime kuun lyhennyksen jälkeen sitä on nyt jäljellä 1835 euroa, joka on tarkoitus lyhentää seuraavasta kahdesta palkasta. Pitäisi olla ihan helposti tehtävissä.

Harmittaa ja hävettää miksen ole voinut elää luottokortin kanssa käyttämättä sitä. Se on tehnyt kulutuskäyttäytymisestäni huolettomampaa ja monena kuukautena kaikki säästettävissä oleva raha onkin mennyt luottokorttivelan lyhentämiseen.

Uusi vuosi ja uudet kujeet, sillä nyt asiaan tulee totaalinen muutos. Luottokortin korvaajaksi on kovaa vauhtia muodostumassa hyvä puskuri, jossa jo tuo ensimmäinen tonni onkin. Siinä on hyvä pohja ponnistaa kohti seuraavia tonneja.

Vaikka luottokortti on tuonut paljon harmaita hiuksia, haluan silti oppia elämään sen kanssa. Vaihtoehtona nimittäin olisi sekin, että leikkaisin kortin kahtia ja omistaisin vain debit -kortin. Mutta ei, minä haluan kasvaa ihmisenä ja hallita luottokorttiani, ei toisinpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti