lauantai 1. lokakuuta 2022

Loppuvuoden tavoitteet

 Tätä vuotta on jäljellä enää viimeinen kvartaali, mutta haluan asettaa siitä huolimatta loppuvuodelle taloustavoitteet. 

 1. Opintolainan (2295,91e) maksaminen kokonaan
 2. Säästötilillä 3000e
 3. Varallisuuden kasvua 5000e
Nämä tavoitteet pitäisi olla kohtuullisen helposti saavutettavissa, jos mitään kovin yllättävää taloudellista takaiskua ei ole tuloillaan. Kaikkein eniten odotan tuon opintolainan poismaksua - se on viimein laina joka minulla roikkuu ja sitten kun se on maksettu pois, olen oikeasti täysin velaton. Toki tämä on vain hetkellistä iloa, sillä tarkoitus on etsiä meille isompi yhteinen asunto jollain aikajänteellä. Olemme kuitenkin todenneet, että juuri nyt on hyvä asua hetki tässä edullisessa kerrostalokaksiossa ja katsella, mihin suuntaan maailma on menossa. 

Jos ja kun nämä tavoitteet täyttyvät, on mukava lähteä ensi vuoteen ilman velkoja, sopivalla puskurilla ja varallisuus komeasti plussan puolella!


2 kommenttia:

 1. Mukavaa että olet aktivoitunut taas blogin kanssa! :) Hyvältä kuulostaa tavoitteet. Varmasti mukavaa olla hetken aikaa velattomana ennen kuin asuntovelallisen arki taas koittaa.

  VastaaPoista
 2. Tuhlari säästää4. lokakuuta 2022 klo 8.46

  Kiitos kommentista, on kiva pitkästä aikaa kirjoitella blogiin sillä tässä saa samalla pidettyä omasta kuluttamisesta pientä niskalenkkiä kun on tänne tilivelvollinen :D

  VastaaPoista